Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä
 

 

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Luontovaruste.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti@luontovaruste.fi tai puhelimitse 040 710 1971 (ma-pe 9:00 -17:00)

4. Luontovaruste.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästy Luontovaruste.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Luontovaruste.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Luvanvaraisen tuotteen ostaminen:

Ostaessasi ampuma-asetta, tulee sinun lähettää aseen hankkimisluvat (kaikki neljä sivua) ALLEKIRJOITETTUNA ja kopio henkilötodistuksesta osoitteeseen

 

Pohjois-Savon Luontovaruste Oy

Tiirankatu 2

74120 Iisalmi

 

Suosittelemme lähettämään luvat Matkahuollon asiakaspalautusnumerolla 5840039, jolloin Luontovaruste Oy maksaa rahdin ja saat lähetykselle seurantanumeron. Voit halutessasi toimittaa luvat myös Postin kautta, jolloin toimituskulut maksaa lähettäjä (vastuu lähetyksestä lähettäjän).

Aseet toimitetaan ostajalle ainoastaan Matkahuollon Bussipakettina Matkahuollon toimipisteeseen.

Asetta ei toimiteta Matkahuollon kotiinkuljetuksella tai asiamiespisteeseen (R-Kioskit, lähikaupat, muut matkahuollon pakettipisteet)

 

Ostaessasi patruunoita tulee sinun lähettää kopio ampuma-aseen hallussapitoluvasta meille. Hallussapitoluvasta tulee lähettää kopio molemmista puolin lupaa.

1. voit lähettää valokuvan tai skannatun lupatiedon sähköpostilla: myynti@luontovaruste.fi
2. voit lähettää kopion postissa osoitteeseen Pohjois-Savon Luontovaruste Oy Tiirankatu 2 74120 Iisalmi.
3. voit lähettää kännykän kameralla otetun kuvan luvasta multimediaviestinä numeroon: 040 710 1971.

 

Ilma-aseiden myynti-ikäraja on 18v. Lähetämme tilatut tuotteet vasta kun olemme saaneet kopion henkilöllisyystodistuksesta.
1. voit lähettää valokuvan tai skannatun henkilötodistuksen sähköpostilla: myynti@luontovaruste.fi
2. voit lähettää kopion henkilötodistuksesta postissa: Pohjois-Savon Luontovaruste Oy Tiirankatu 2 74120 Iisalmi
3. voit lähettää kännykän kameralla otetun kuvan henkilöllisyystodistuksesta multimediaviestinä numeroon: 040 710 1971

Mikäli maksat Paytrail maksutavalla, tarkastaa Paytrail, että olet täysi-ikäinen. Tällöin sinun ei tarvitse erikseen toimittaa tietoja.

 

Tarkemmat toimitusehdot
 

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

- Bussipaketti - nouto lähimmästä Matkahuollosta tai Matkahuollon asiamiespisteestä, hinta 4,90 €

- Lähellä-paketti - nouto lähimmästä, R-kioskista, lähikaupasta tai muusta Matkahuollon pakettipisteestä, enimmäispaino 30kg. Toimituskulut 4,90 €

- Kotijakelu - jaetaan perille kotiosoitteeseen, enimmäispaino 55kg. Toimituskulut 9,90 €

Matkahuolto tuo paketin kotiovelle. Matkahuolto sopii jakelun asiakkaan kanssa puhelimitse.

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

 

Kaikissa toimitustavoissa on pientoimituslisä alle 50,00 € tilauksiin 5,00€


3. Maksutavat

PayTrail: Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

 


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee sopia ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@luontovaruste.fi tai puhelimitse numeroon 040 710 1971 (ma - pe 9.00 - 17.00).

Annamme palautusohjeet yhteydenottosi jälkeen.
 

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: myynti@luontovaruste.fi tai soittamaan 040 710 1971.

 

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti@luontovaruste.fi tai soittamaan 040 710 1971. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Luontovaruste.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

7. Yhteystiedot

Pohjois-Savon Luontovaruste Oy
Tiirankatu 2
74120 Iisalmi

040 710 1971

myynti@luontovaruste.fi